Toimitusehdot

Yleistä tietoa Bohemian Insanity tmi:n toimitusehdoista

Suostumus henkilötietojen käsittelyyn

Tekemällä tilauksen Bohemian Insanity:n verkkokaupasta hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen.
Nämä toimitusehdot koskevat Bohemian Insanity:n ja asiakkaan välisiä ostoja ja tilauksia. Tuotteita myydään täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen. Bohemian Insanity:n yrittäjä pidättävät oikeuden muokata ja päivittää tarpeen vaatiessa esitettyjä toimitusehtoja. Nämä tilausehdot ovat astuneet voimaan 1.10.2021.

Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Bohemian Insanity ei ole vastuussa asiakkaan antamien virheellisten tietojen kuten väärän osoitteen aiheuttamasta haitasta. Mikäli tuotetta ei voida toimittaa perille virheellisten (tai luovuttaa noudettaessa) väärien tilaustietojen vuoksi, Bohemian Insanity ei palauta tuotteen hintaa asiakkaalle, eikä korvaa asiakkaalle tai kolmannelle osapuolelle aiheutunutta vahinkoa. Tilaukselle on tällöin mahdollista tilata uusi kuljetus liikkeemme kautta asiakkaan kustannuksella.

 

Tuotteiden hinnat

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveroa. Tuotteiden hinnat voivat vaihtua. Asiakas hyväksyy ostosta tehdessä sen hetkisen tuotehinnan. Bohemian Insanitylla on oikeus korjata virheitä sekä muuttaa tai päivittää tietoja verkkokauppaan.

 

Maksut verkkokaupassa

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

 

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

 

Toimitus

Tuotteet toimitetaan asiakkaan valitseman toimitustavan mukaan Postin tai Matkahuollon lähetyksenä. Toimituskulun määrä ilmoitetaan ostoksen yhteydessä ostoskorissa. Saat noutoilmoituksen sekä tarvittavat ohjeet, kun tilauksesi on noudettavissa valitsemastasi noutopisteestä. Tuotteilla on 1-7 päivän toimitusaika.

 

Vaihto- ja palautusoikeus

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilaus viimeistään neljäntoista (14) päivän kuluttua tuotteen vastaanottohetkestä lukien. Ilmoituksen peruuttamisoikeuden käyttämisestä voi tehdä yksiselitteisellä ilmoituksella esimerkiksi sähköpostitse. Tuotteet on palautettava viimeistään 14 päivän kuluttua päivästä, jona Asiakas on ilmoittanut peruuttavansa tilaussopimuksen. Tuotteet tulee palauttaa huolellisesti pakattuna ja myyntikuntoisina.

Asiakas vastaa palautuksesta aiheutuvista toimitus-, pakkaus ja matkakuluista.

Palautusoikeuden edellytyksenä on, että asiakas on pitänyt tuotteen olennaisesti muuttumattomana. Mikäli palautettua tuotetta on vastoin asiakkaalle kuuluvaa huolenpitovelvollisuutta käytetty, voidaan asiakkaalta periä tuotteen arvonalennus aina tuotteen täyteen hintaan asti. Tavaraa ei katsota otetuksi käyttöön, jos asiakas on käsitellyt tavaraa vain siten kuin on tarpeen sen luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi.

Palveluntarjoaja palauttaa peruutetusta tilauksesta kauppahinnan asiakkaan käyttämälle maksutavalle. Maksun palautusta ei suoriteta kaupan kassalla. Maksut palautetaan ilman aiheetonta viivytystä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen vastaanottamisesta.

 

Reklamaatiot

Mikäli lähettämämme tuote on väärä tai vahingoittunut, otathan välittömästi yhteyttä Bohemian Insanityyn sähköpostitse tai puhelimitse, jotta voimme sopia virheen korvaamisesta.

 

Toimituksessa rikkoutunut tuote

Mikäli tuote on vahingoittunut Postin tai Matkahuollon kuljetuksessa, tee heti vahinkoilmoitus rahtiyhtiöön. Ota myös yhteys Bohemian Insanityyn, niin sovitaan korvaavan tuotteen toimituksesta.

Jos tätä sopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).