Bohemian Insanity

Bohemian insanity pelastaa hylätyt vaatteet ja muut tekstiilit kaatopaikkatuomiolta, puhaltaa niihin uutta energiaa, uudessa muodossa ja kas, mummulta joululahjaksi saatu kukkayökkäri ja iskän vanha supernolo huumoripaita muodostavatkin aivan hillittömän kombon. Rönsyhupparit, Tumppuset ja Madame-laukut syntyvät kierrätetystä materiaalista, juuri niistä kulahtaneista bändipaidoista, joilla on rajattomasti tunnearvoa, lapsuudenkodin verhoista, isoisän verkkareista, kaikista niistä tekstiileistä, jotka eivät enää alkuperäiseen tehtäväänsä syystä tai toisesta kelpaa.

Jokainen Rönsy, Madame ja tumppuspari on valmistettu käsityönä alusta aina viimeistelyyn saakka. Ja koskapa materiaalit ovat komeroiden perukoilta löytyneitä aarteita, on jokainen tuote luonnollisesti ainoa laatuaan. Uniikkiuden lisäksi myös ekologinen,  sillä jo mainitun kierrätysmateriaalin lisäksi koltut ja muut tuotteet valmistetaan allekirjoittaneen omin pikku kätösin Suomessa, Hämeenlinnassa.

Mikäli mieluisaa Rönsyä tai muuta tuotetta ei valikoimista löydy, valmistetaan sellainen tilaustyönä omien toiveidesi mukaan, myös omista materiaaleistasi. Kenties se komeron perukoilla väijyvä vaarin vanha palttoo taipuisi Madame-laukuksi? Tai ne vanhat bändipaidat, miten mäheä olisikaan kymmenestä lempparipaidasta koottu huppari? Mitä ikinä mielesi halajaakaan, sellainen loihditaan.

Hei sinä!