Ideologia

Bohemian Insanity sai alkunsa vanhan hipin visioista, vaateläjistä joita kukaan ei enää tarvinnut, eikä kaivannut. Jätelavoille viskatuista säkeistä, tekstiilijätevuorista kaatopaikoilla. Kaatopaikkatuomion saaneista vaatteista, jotka eivät sellaisenaan kelvanneet enää kenellekään. 

Bohemian Insanity on yhden naisen yritys,  joka pelastaa entiset lempivaatteet kaatopaikkakuormasta, antaa kaapinperälle unohtuneille yökkäreille uuden elämän ja palauttaa pieniksi jääneet bändipaidat päivittäiseen käyttöön.  Puhumattakaan mummun vanhoista verhoista, kahvitahraisesta pöytäliinasta, joka ei lähtenyt puhtaaksi viidennelläkään pesukerralla tai vaikka siitä pussilakanasta,  joka oli kaikkien lasten suosikki. 

Kaikista niistä hylätyistä tekstiileistä syntyy Rönsy-huppareita, Madame- laukkuja, silppukolttuja tai vaikka potkupuku sinun vanhoista lempipaidoistasi. Toteutamme siis myös tilaustöitä.

Tuotteitamme on saatavilla suoraan Bohemian Insanityltä ja verkkokaupastamme.

Hämeenlinnan työhuoneen yhteydessä on myös pikkuruinen puoti, jossa pääsee käpälöimään kaikkia ihania tuotteita ja tekemään löytöjä.  Olemme pääasiassa auki aina arkisin klo 10-18, mutta otathan varmuuden vuoksi yhteyttä jos olet aikeissa tulla kauempaa, jotta varmasti olemme paikalla eikä tule hukkareissu. 
  

Bohemian Insanity tmi

Palokunnankatu 9
(Wetterhoffin talo)
13100 HÄMEENLINNA

ToimitusehdotTietosuojaselosteVerkkosivut Opiferum Oy