Rönsyhupparit ja naaman neliöityminen

Tänään se kauan väkertämäni huppariprojekti lopultakin eteni kuvauksiin saakka. Reippaat nuorisolaiset pukeutuivat kiltisti huppariin toisensa perään ja poseerasivat hyytävässä myrskytuulessa. Ja koskapa vuosi 2020 on toiminnan vuosi ja näpertely jäi viime vuoteen, en suinkaan suorittanut kuvaamista itse rasvalinssisellä Samsunginrohjollani, vaan kameran takana hääri ihan oikeasti asian osaava henkilö. Ja vieläpä oikean kameran, eikä puhelimen tahi perunan. En ehkä pysy nahoissani kun odotan miten hävyttömän hienoja otoksia hupparinuorisosta tuli 🙂

Alkuperäinen ajatukseni oli silputa vanhoja huppareita ja koota niistä uusia, mutta sitten kompastuin Ikean kassista pursuaviin raidallisiin trikoopaitoihin ja löin polveni pöydänjalkaan. Siinä kirosanoja karjuessani ja raitapaitoja syvästi vihatessani, keksin että silppuanpa ne saatanat. Ja kokoan niistä huppareita, käyttämällä kahta kerrosta. Kirotut raitapaidat pääsevät sisäpuolelle ja ulkopuoli sitten jostain muusta. Tai miksei toisinpäin. Tai raidalliset hihat ja jotain muuta miehustaan ja hupussa voisi olla jotain ja painatus, se pitää olla ja ja ja ja ja…

Minä siis silppusin pää punaisena, raitaa, eläinkuosia, kukkakuvioita, sinistä, punaista ja typerästi hihittäen myös yhden Lego Batmanin. Se meni hupun vuoriin. Väänsin sujuvasti Illustratorilla logontapaisen (valehtelin, siinä ei ollut mitään sujuvaa) ja tilasin painoseulan, jolla painoin logot huppareihin. Kyllä, naamani oli neliönä kun katselin lopputulemaa. Ei lainkaan paskempia asuja. Eikä lainkaan paskempia malleina toimineet nuorisolaisetkaan. Ilmoitin pojille jo että kunhan nämä hupparit ovat kohta raivokkaan haluttua tavaraa, päätyvät he vielä catwalkeille ja kirkuvien fanilaumojen piirittämiksi Rönsy-huppareiden mainoskasvoina. 😀

Ja lopuksi vielä olen kaiken muun vehkeilyn ja äpäröimisen ohella ehtinyt kuin ehtinytkin paskarrella viikon rönsyn. Vaikkei se oikeastaan nyt ihan täytä viikon rönsyn kriteereitä, mutta menköön tämän kerran. Liimasin tarroja autoon. Hihittäen kuin heikkopäinen sitä tehdessäni. Hehe.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *